Implantet (mbjellja e dhëmbëve)

Implantet janë elemente në formë të rrënjës që kompenzojnë dhëmbin e humbur,dhe shërbejnë si bazë për vendosjen e kurorave Urave dhe protezave. Ekzistojne shumë arsye pse është me rëndësi t'i kompenzoni dhëmbët që ju mungojnë:

• Nëse keni të gjithë dhëmbët do të keni më shumë vetëbesim.

• Nëse keni të gjithë dhëmbët do të keni më shumë vetëbesim.

• Kur dhëmbët janë të humbur kanë qenë dhëmbët ne nofull fillon të vendi ku tërhiqet dhe me kohë mund te humbni aq shumë kockë të disponushme për vendosjen e implanteve,sa që do të ju nevojitet intervenim kirurgjik për kompenzimin e kockës,me kockë artificiale.

• Humbja e dhëmbëve ndikon ne kualitetin e përtypjes dhe përzgjedhjen e ushqimit, shumë njerëzve të cilëve ju mungojnë dhëmbët nuk janë mirë të ushqyer, kjo mund të ndikoj në gjendjen e tyre shëndetësore.

• Humbja e dhëmbëve ndryshon kafshimin tuaj,ndryshimi i kafshimit tuaj të sjell deri te problemet me nyjën e nofullës tuaj.

• Humbja e dhëmbëve sjell deri te ndryshimet në të folur dhe gjithashtu ndikon ne vetëbesimin tuaj.


Datenschutzerklärung
Eigene Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!