Të nderuar vizitorë!

Me buzëqeshje filloni ditën! Nëse keni humbur sigurinë e buzëqeshjes suaj tërheqëse, e me atë edhe vetëbesimin, ne mund të ju ndihmojmë!
Me një ambient të këndshëm,familjar, atmosferë shlodhëse e larg tenisonit, ne ju ofrojm intervenimet me specifike të stomatologjisë bashkohore. Ordinanca stomaotologjia është e pajisur me aparaturën më moderne, me materiale të cilësise së larte duke qenë ne përputhshmëri me të arriturat më të reja.
Për ju do të përkujdesen Dr Menderes Elezi specialist e Kirurgjisë orale, u lind në Fsh,Cajle  me 1965. Ka diplomuar në fakultetin e stomatologjisë  Universitetin e Sarajeves në vitin 1997. Në vitin 2001 ka regjistruar specializimin nga lëmia e kirurgjise orale , ndersa në vitin 2005 merr thirrjen specialiste e kirurgjise orale.
Ka ndjekur seminare mbi vendosjen e Implanteve, duke filluar që nga viti 2000 në Shkup,mësimin praktik dhe teorik të implanteve STRAUMANN dhe IMTEC SENDAX të udhëhequr nga shm Profesor te lemis Dentiste Ka marre pjesë në Kongresin e 13 Botërorë të Dentsply Friadent mbi implantologjinë në Berlin të Gjermanisë. është trajnuar dhe licencuar në Vjenë të Austrisë për përdorimin e implanteve ANKYLOS, të Dentsply Friadent. është anëtare e Shoqatës së Kirurgëve Oral të Maqedonis.


Datenschutzerklärung
Kostenlose Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!